Wie zijn wij?

Wij zijn SitRight for Business. We vertellen je graag meer over wat wij doen.

Thuiswerkplekken op maat binnen 8 dagen


Ontwerpen, leveren en inrichten van werkomgevingen. Daar ligt al jarenlang onze kracht. Momenteel staat u als werkgever voor een nieuwe situatie: thuiswerken. Thuiswerken van personeel is en blijft op de lange termijn een deel van de werkcultuur. Met onze ervaring denken wij graag op een open en persoonlijke wijze mee hoe uw werknemers thuis optimaal kunnen werken en functioneren.

Door middel van het efficiĆ«nt inrichten van onze levering en voorraden kunnen wij de hoogste kwaliteit ergonomische oplossingen leveren waarbij uw werknemers hun eigen werkplek kunnen samenstellen in ons ontwikkelde online portal. Gemakkelijk en snel een oplossing op maat voor gegarandeerd de beste prijs.  Binnen 8 dagen is uw hele bedrijf voorzien van een gemonteerde thuiswerkplek naar keuze.


SitRight For Business is onderdeel van Base21.

Niek Hogenboom

Co-Founder SitRight

TU Delft alumnus Niek is verantwoordelijk voor de IT en het automatiseren van de back-end en logistiek, dit maakt snel leveren en de beste prijs mogelijk. 

Base21

Ervaren projectinrichter

Base21 heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, leveren en inrichten van de werkomgeving, van een klein kantoor tot grote complexe totaal inrichtingstrajecten. De juiste partner voor uw thuiswerkplek.

Frank Oudelaar

Co-Founder SitRight

Frank adviseert u bij het vinden van de juiste thuiswerkplek. Hiernaast regelt hij de aflevering, service en voorziet hij uw medewerkers van (zit)advies.

Wie zijn wij?

Wij zijn SitRight for Business. We vertellen je graag meer over wat wij doen. 

Thuiswerkplekken op maat binnen 8 dagen

Ontwerpen, leveren en inrichten van werkomgevingen. Daar ligt al jarenlang onze kracht. Momenteel staat u als werkgever voor een nieuwe situatie: thuiswerkplekken. Thuiswerken van personeel is en blijft op de lange termijn een deel van de werkcultuur. Met onze ervaring denken wij graag op een open en persoonlijke wijze mee hoe uw werknemers thuis optimaal kunnen werken en functioneren.

Door middel van het efficiƫnt inrichten van onze levering en voorraden kunnen wij de hoogste kwaliteit ergonomische oplossingen leveren waarbij uw werknemers hun eigen werkplek kunnen samenstellen in ons ontwikkelde online portal. Gemakkelijk en snel een oplossing op maat voor gegarandeerd de beste prijs. Binnen 8 dagen is uw hele bedrijf voorzien van een gemonteerde thuiswerkplek naar keuze.


SitRight For Business is onderdeel van Base21.

Base21 heeft jaren lange ervaring met het ontwerpen, leveren en inrichten van de werkomgeving, van een klein kantoor tot grote complexe totaal inrichtingstrajecten. De juiste partner voor uw thuiswerkplek

Base21 - Projectinrichter

Niek en Frank leggen de link tussen de behoefte, snel geleverde thuiswerkplekken van de hoogste kwaliteit en met de beste service, en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van technologie. Zo wordt de back-end logistiek gezien geautomatiseerd, waardoor we uw bedrijf zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. 

Niek en Frank

Founders SitRight for Business